Crowdfunding behandeling

Simone Verver uit Wormer lijdt aan de ziekte: chronische Lyme. In Nederland wordt de behandeling voor chronische Lyme niet vergoed en moeten de patiënten alles zelf bekostigen. Zonder deze noodzakelijke behandeling zal haar conditie verder achteruitgaan.
Door deelname aan de crowdfundingsactie Lopen Voor Lyme willen wij, Team Sims, graag geld ophalen om Simone te helpen haar behandeling te bekostigen.
Lees haar verhaal op https://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-sims/

Wat is Lopen voor Lyme
Lopen voor Lyme is een wandel en hardloop event voor Nederlandse chronische Lyme patiënten.
Doel is het creëren van awareness en de deelnemende teams proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de behandeling van de patiënten waar ze voor lopen.
Er is geen (h)erkenning, geen behandeling, geen vergoeding en geen hulp voor de Nederlandse chronisch Lyme patiënten.
Meer informatie over het event en de stichting vind u op de website: www.lopenvoorlyme.nl

Wat is Lyme
De ziekte van Lyme is een multisysteemziekte die, wanneer deze onbehandeld blijft of niet goed genoeg behandeld word, organen en het zenuwstelsel kan aantasten. De ziekte van Lyme kun je onder andere krijgen door de beet van een teek.
Meer informatie kunt u vinden op de site: https://lymevereniging.nl/

Hoe kunt u helpen?

Doneren
1) https://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-sims/
2) scrol naar beneden en selecteer een van de lopers uit het team
3) Maak een bedrag naar keuze over (kan al vanaf 1 euro en èlke euro helpt)

Kunt u nu niet doneren maar wilt u toch helpen? Dit kan door actief op zoek te gaan naar sponsoren of door bijvoorbeeld iets te organiseren en daarmee geld op te halen om te doneren

Voor bedrijven
Heeft u een bedrijf? Mogen we dan een inzamelings-potje bij de kassa neerzetten? Of heeft u een product of dienst waarvan je een deel van de opbrengst wilt doneren?  Of producten die we mogen gebruiken als prijs voor bijvoorbeeld een bingo stuur ons dan een mailtje. Zonder prijs doet er niemand mee met onze acties. Uiteraard kunnen we zo ook voor u reclame maken.