Op 8 januari kwamen de dames en heren kolfvereniging bij elkaar in het Moriaanshoofd om het nieuwe jaar in te luiden. We waren verheugd met de enorme opkomst van zowel de dames- als de herenvereniging. Na een toespraak van de voorzitters van beide verenigingen werden er koppels gevormd.

Hier kwamen hele verassende duo’s uit. Er werd gestart met 2 duo’s in de baan. Dit verliep hilarisch. Nadat iedereen geweest was werd er een toast uitgebracht met bubbels en een terugblik op 2019 met leuke en minder leuke dingen. Hierna werd er 4 punten klappen gedaan op vier verschillende plekken op de baan. Er werden punten van hoog naar laag gescoord en om dit nog spannender te maken sloten we de avond af met een “rollebol” spel. (De foto’s hiervan worden niet gepubliceerd haha).

Tijdens dit spel waren de “oehs” en “aaas” niet uit de lucht. Jan V was als enigste waarbij de bal op de brug kwam maar helaas miste Jan zijn doel. Hierdoor miste hij 500 punten. Als eind winnaar kwamen Leny en Mark uit de bus. Zij zijn de ongekroonde Keizerin en Keizer van 2020. We mogen vaststellen dat het een erge gezellige avond was.